Orientering

Huh, helt slut efter idag. Idag var vi i Hellasgården typ hela skolan och hade orientering. Man fick två timmar på sig att hitta alla kontroller, och vi klara de på strax under en och en halv timme! De va vissa som inte klrade under två timmar. Men de va vääldigt svårt, Vi sprang typ en halv mil.. De va sjukt kallt i början men sen började man svettas nästan. Och i morse trodde jag de skulle va så kallt så jag gjorde varm choklad och tog med mej, men den ställde bara till med massa problem för mej. :( Börjar med att jag spillde ut massa choklad på mina kläder en halvtimma innan jag skulle gå imorse. sen va locket inte heöt stängt så när jag skulle dricka va den kall !.. Kom nyss hem allafall, så nu ska jag sätta mej och plugga fysik i någon timma, för vi har prov imorn, sen har jag två timmars träning ikväll, kommer sova gott inatt allafall ;)bloggas senare, puss !
 
Lånad bild

vill du ha mer uppdatering?..

.. Följ mej då på Instagram! 
Där heter jag "Heelenius" (med 2 e) och min preivata för er som känner mej, eller som jag anser får följa "Heleniustopsecret" 
På dessa konton försöker jag lägga upp bilder dagligen så om ni vill se bilder som inte dyker upp på bloggen tycker jag ni kan följa mej på instagram !
 

Godmorgon

Gårdagen var bra! Skolan gick bra, sen innebandy träning och fys. Kändes riktigt skönt efteråt! 
Nu har jag nätsan fixat mej färdigt, ska kolla lite på tv innan jag går till skolan. Idag har jag och Svea diskjour i skolan. Inte direkt taggad till skolan då kan man ju säga, Hah! 
 
Två bilder från igår
 

Frågestund

Tänkte nu i början att vi kan köra på en liten frågestund. Eftersom ni inte lärt känna mig än!