Hemma från skolan

Nu, äntligen hemma från skolan! Eller egentligen kom jag hem för en timme sen, men inte förrän nu fick jag sätta mej ner och ta de lung och blogga lite. När jag kom hem fixade jag lite, sen var jag så sjukt hungrig så jag åt "mellis", men snart ska jag sätta mej med läxorna så tänkte bara slänga in ett blogginlägg emellan. Vi bloggas senare.
 
påväg till skolan // På lektion
 
 
 
 
 

Victoria´s Secret

Enchanted Apple
Jag vill bara tipsa om denna underbara bodysplash från Victoria´s Secret. En otroligt god lukt på den, tror detta kommer bli favoriten som får ligga i skolväskan! Om ni har någon favorit från VS så kommentera gärna!
 Parelle i Farsta - 150:-
 
 
 

söndag kväll

Söndags ångest.. Är det bara jag som får ångst på söndagskvällarna? Ska jag vara ärlig är jag inte skoltrött än, men ändå är de så jobbigt med söndagarna, veta att man ska upp mellan 6 o 7 nästa morgon och tvingas iväg till skolan. hmm! Nu ska jag allafall plugga lite spanska sen sätta mig och titta på tv. 

 
 
 

Helenius.blogg.se

Hej, Michelle Helenius heter alltså jag, jag är 14 år och bor i stockholm. Förut bloggade jag på en annan blogg för ungefär ett år sen, men den bliev hackad, sen kom jag aldrig riktigt igång igen, men nu kör vi. Jag älskar att spela innebandy, så mycket sånt kommer ni att få läsa om här i bloggen! ♡ Sen kommer jag självklart skriva om min vardag , om vad jag gör på dagarna med vänner och i skolan. Vad sägs? hoppas ni kommer tycka om de och att ni stannar!